Apare cu sprijinul financiar al

  Click aici pentru prima pagina
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Premii

   
Cautare dupa nume autor

Sub un cer violet

        Ana-Maria Nistor

Întindeţi-vă cu creştetul spre nord. Abandonaţi corpul la sol. Mâinile sunt uşor depărtate, palmele sunt aşezate cu faţa în sus. Picioarele sunt uşor depărtate între ele. Deveniţi conştient de corp, de sol. Expiraţi de mai multe ori, lent şi profund. Apoi vă concentraţi atenţia asupra piciorului stâng şi relaxaţi piciorul stâng din zona degetelor şi până în zona bazinului, pe grupe musculare, de jos în sus. În zona relaxată sesizaţi fine vibraţii, senzaţie de încălzire, pierderea conturului corporal. Veţi sesiza întregul corp destins, relaxat, moale, abandonat. Sesizaţi o stare de calm profund lăuntric, armonie, eliminarea tensiunilor interioare, încredere în sine, fericire. Conştientizaţi punerea la unison a conştiinţei individuale cu Absolutul, cu Înalta Conştiinţă Macrocosmică. Vizualizaţi-vă aşa cum doriţi dumneavoastră să fiţi. Trăiţi cu toată convingerea starea de împlinire, reuşită, succes, forţă interioară şi veţi rezona astfel cu sferele gigantice de energii benefice, sublime, elevate. Nu deschideţi ochii vreme de 5 ani. Altfel, regenerarea energetică nu va mai avea loc şi vă veţi întoarce înapoi, în ţara aflată sub cod violet.


Dacă totuşi se întâmplă aceasta, singura metodă de relaxare este teve-Yoga, o tehnică avansată de terapie prin râs şi lipsă de orice formă de meditaţie, dăunătoare în cazul de faţă. Singurele asane recomandate sunt cele cu faţa spre ecranul pătrat sau dreptunghiular, poziţie în care se vor executa următoarele exerciţii:


1. Violetta Valery


Mai întâi vizualizaţi-l pe Viorel Hrebenciuc. Pe toate posturile. El vă şopteşte că flacăra violet lucrează non-stop în favoarea preşedintelui, adică a celui care l-a învins pe domnul cu flacără purpurie. Respiraţi adânc, vreme de vreo trei zile, până când Ioan Ghişe de la PNL dezvăluie primele consecinţe ale lipsei de concentrare şi de protecţie energetică: „am simţit o instabilitate mentală şi mi s-a făcut rău de la stomac”. Atacurile sunt însoţite şi de cantităţi impresionante de lipide combinate cu prea puţină treabă la Senat. Dumneavoastră concentraţi-vă în continuare, cu ochii lipiţi de ecran, în poziţia „Spectator detaşat”, pentru că urmează partea cea mai importantă a exerciţiului: mărturisirea Mihaelei Geoană. Vorbele vor fi rostite răspicat, la emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3, conştientizând că ele au forţa unei săbii care, prost manevrată, va tăia capul celui ce o lansează: „Soţul meu a fost atacat energetic foarte mult”. Formula va fi repetată ori de câte ori e posibil, în fiecare zi, la toate televiziunile. E foarte importantă aducerea cuvintelor înlăuntrul cercului energetic naţional, unde vor provoca un turbion de culoarea vântului turbat. Lucrurile se vor lega în momentul în care veţi rea­liza că e vorba despre atacuri puternice, în momente decisive, având energia produsă de Vântu. Acesta bate de obicei dintr-o parte, sub cerul violet. Răstimp, Traian Băsescu e la meditaţie; face pase în „Poziţia struţului cu pene violet”.


2. Les temps du lilas


Staţi în poziţia „Vânăt la faţă, dar calm” şi urmăriţi cu privirea cum toată ţara e isterizată de flacăra violet. Faceţi şi dumneavoastră abstracţie, ca toată presa, de pensii, de lefurile ciopârţite ale bugetarilor, de cei 200.000 de oameni care vor fi demişi, de F.M.I., care ne biruieşte în sfârşit, de euro cel zglobiu, de sinistraţii care mor de foame în Haiti şi de preţurile noastre supraponderale. Apoi, repetaţi în gând: parapsiholog, paranormal, pase, parapsihoenergetică.


Buuun, aţi trecut la nivelul avansat. Aici veţi descoperi liniştea pe care ţi-o dă informaţia, seninătatea aflării căii celei drepte: Aliodor Manolea este bodyguardul energetic al preşedintelui României, a fost al preşedintelui Senatului şi va fi, nădăjduiesc, al nostru, al tuturor. Putem spera şi în ajutorul generalului Emil Străinu, directorul centrului de studii Psihotronice şi Ufologice, care în emisiunea Gabrielei Vrânceanu Firea ne-a întărit în credinţă. Da, toţi preşedinţii ţării noastre au beneficiat de protecţie energetică, cel mai bine apărat fiind chiar Ion Iliescu. Emil Constantinescu ar fi fost preşedintele cel mai puţin apărat energetic, tocmai datorită respingerii sale faţă de mijloacele propuse de specialişti. Consecinţele se ştiu. De aceea, e bine să medităm şi să cântăm zilnic „Violete pentru fete” sau orice cu tentă liliachie, împreună cu Florin Salam, Prinţul Manelelor, care vrea să ne reprezinte la Eurovision. Eu zic că se poate.


3. Sub un cer violet. Master class


Acesta este nivelul cel mai de sus, acolo unde puţini ajung, dar, desigur, numai cu ajutorul televiziunii. Aici sălăşluieşte Adevărul despre flacăra violet. Care, de fapt, este „Flacăra violetă”, o carte de căpătâi scrisă de dr. Teodor Vasile, parapsihoenergetician. Repetaţi: îmi place cravata ta lila, îmi place cravata ta lila. Acum, relaxaţi, intraţi în tainele terapiei cu esenţă holistic-experienţială, adică vizualizaţi flacăra rece care lucrează asupra câmpului energetic, purificându-l şi echilibrându-l. Dacă nu pricepeţi nimic (cazul meu) treceţi la nivelul anterior, ca la Piticot, şi rugaţi-vă, în cadrul emisiunii „Deşteptarea României”, împreună cu minunatul domn Lorin Fortuna la Dumnezeu Titan. Nu, n-are metrou! Aşa, râzând, nu veţi reuşi niciodată şi nu veţi fi în stare să vă feriţi de şerpilieni şi să-i protejaţi pe balaurieni. Pentru mai multe informaţii, sunaţi la DD TV. Banii vor fi viraţi în contul cosmic al domnului Fortuna. Să fie cu noroc! Exact ca în cazul lui Aliodor Manolea, în care eu cred, orice s-ar spune. De fapt, eu, când voi fi mare, vreau să mă fac Aliodor parapsiholog. Iar în timpul liber să fiu dezvoltator imobiliar într-un cartier rezidenţial din Vaslui în valoare de 27 de milioane de euro, să am nevastă bioenergoterapeut şi şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti şi să scriu multe tratate. Manuale de radiestezie, pentru dezvoltarea magnetismului propriu, despre influenţa distală, paradiagnoză, despre energetica subtilă a fiinţei umane. Cu alte cuvinte, să devin specialist în biosinergetică, psihoenergetică şi programare lingvistică. Adică, mai pe înţelesul tuturor, să ajung în acel punct în care, „având vibraţii levogire, prin forţa de tracţiune exercitată, bioenergia imprimă aminoacizilor, ADN-ului, ARN-ului acelaşi aspect, respectiv levogir”.

Acum, când totul a devenit mult mai clar, spuneţi după mine: Prana, Qi, Chi, Ki. Peace. Not war. Make violet!
 
Datele tehnice
ale revistei
                     click aici...

Tarife publicitate
                     click aici...
 
                                                 © 2008 Revista Luceafarul