Apare cu sprijinul financiar al

  Click aici pentru prima pagina
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Premii

   
Cautare dupa nume autor

TV 2020

        Ana-Maria Nistor

O zi din viitorul apropiat. Aceeaşi gură de rai. Un rai românesc. Europa e deja integrată în scumpa noastră patrie. Se serbează Ziua cazanului de ţuică, Pomana porcului şi tradiţionalul Grătar de 1 Mai. Toată lumea ştie româneşte de la emisiunile dublate, subtitrate şi difuzate în 2,5 D. Marea televiziune a poporului unit emite pe toate meridianele. CNN şi BBC încearcă, în van, să copieze grila de programe. Inutil, este unică, precum acest spaţiu din ce în ce mai mioritic şi ai săi locuitori din ce în ce mai ciobănaşi. Este martie, o zi fără întâmplări deosebite. Cu toate acestea, la oraşe şi sate nimeni nu pierde nici un minut de emisie. Se iau notiţe, se fac fişe de lectură, se scriu cărţi despre programul Televiziunii Poporului şi, o dată pe săptămână, se organizează conferinţe.


5.00 - Reluare.


6.12 - Intonarea imnului „Duşmanii îmi poartă pică, dar n-au valoarea mea”.


6.18 - Jurnal de ştiri. Live: tradiţionala transmisie: Întoarcerea zilnică din club la Palatul Cotroceni a preşedintelui Elena Băsescu. Senzaţional: pe drum au fost făcute două opriri, una la raionul de farduri, alta la adevărata fiică a mamei Omida.


7.00 - Prima cafea. Matinal cu Marian Valorosu şi Magda Ciumac. Rubrici: Fitness cu Nikita. Lansarea volumului XVIII de „Memorii” al Mihaelei Rădulescu, în prezenţa soţilor săi; duplex Bucureşti - Monaco - Tel Aviv - Poplaca. „Ce se întâmplă, specialistule?”: sfaturi de viaţă şi tratament - puterea vindecătoare a cataplasmelor cu sovârf şi ciuboţica cucului. Horoscop: anul leului vechi de aramă - predicţii, tranzacţii, asfaltări. Să mâncăm sănătos cu Oana Roman.


9.00 - Din dragoste, episodul 2.098.753 (r). Prezintă Petre Roman. Invitat: Elena Udrea.


10.00 - A doua cafea, la serviciu. Instantaneu la cald de la fumoir, din cafenea, de pe holuri. Producţia continuă şi creşte.


10.15 - Nem tu dom romane. Program special pentru minorităţi; azi, pentru cei 3 sau 4 români, câţi or mai fi rămas în ţară.


10.45 - În direct de la Ateneu. Concert extraordinar: The Three Turbo Tenors Pe Sistem, cu Sorinel Copilul de Aur, Baby Minune şi Florin Salam, sub bagheta Excelenţei Sale Dan Bursuc.


11.30 - Talk-show politic. Cu Adriana Bahmuţeanu. Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministrul Daniela Gyorfi acuzată de consilierul prezidenţial Simona Sensual că şi-a operat sânii pe bani publici.


12.30 - Jurnalul de ştiri al amiezii. În direct de la Palatul Victoria: pauză de prânz.


13.00 - Inimă de ţigan se întoarce. Episodul 127.857. În acest episod, Stătică vrea să îşi pună la gât cravata de aur. Flăcărica îi spune că „da”; în episodul de mâine va face nodul la cravată. Nu rataţi! Luni, la ora 13.07, imediat după Publicitate, îşi va aranja cravata în oglindă!


14.00 - Universitatea Spiru Haret prezintă: Cursuri în direct: Ofertă promoţională! Urmăriţi timp de 7 zile cursul de Medicină şi primiţi o licenţă în Arhitectură şi un doctorat în Ştiinţe sociale!


15.00 - Mondenii. Singura emisiune de divertisment în care, pentru a evita efectele nedorite, politicienii imită actorii, iar apoi se imită singuri. Actorii iau notiţe.


16.30 - Acces direct la Happy Hour. Cu Mădălin Măruţă şi Cătălin Ionescu. Subiectele zilei: Un pensionar i-a băgat soţiei goblenurile pe gât. Imagini spectaculoase de la radiografie! Ţolea Ciumac l-a bătut pe Horia Roman Patapievici pentru că acesta nu l-ar fi salutat cu îndeajuns de multă condescendenţă. Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a înghiţit toţi clienţii unei terase. Printre victime, Costin Mărculescu! Trezit din somn, Costin vine să-şi lanseze noul album de muzica lăutărească.


19.00 - Principalul jurnal de ştiri al zilei „Andreea Esca” cu Florin Călinescu. Subiecte: Vizita oficială a preşedintelui Elena Băsescu în ţara vecină şi prietenă Constanţa. Preşedintele român şi regele constănţean Radu Mazăre negociază eliminarea vizelor pentru cetăţenii români care vor să viziteze Regatul Constanţa. Avertizare de caniculă: cod infraroşu. Se aşteaptă temperaturi de peste 55 de grade. Cetăţenii sensibili la foc sunt sfătuiţi să rămână acasă.


20.00 - Film artistic. Interzis copiilor peste 24 de ani. „Târgoveţul mustăcios şi gemenii de aur”. Tragedie romantică, India, 2021. Povestea romanţată a tinerei Khalya care pleacă din orăşelul natal pentru a-şi realiza visul de a deveni şoferiţă de TIR. La cursul de legislaţie rutieră întâlneşte un tânăr orb care dorea să devină şofer de taxi. Fata îl consideră urât, dar se îndrăgosteşte de inteligenţa sa, se mărită cu el şi îi face doi gemeni. Nefiind de acord cu căsătoria, tatăl Khalyei vine să se răzbune. De aici, filmul devine cu adevărat interesant. Bătrânul află că ginerele este, de fapt, fiul său nelegitim, aşadar gemenii sunt rodul unui incest. De ruşine, gemenii intră pe unde au ieşit, Khalya devenind din nou gravidă. Toţi trei pleacă în căutarea unui tată de conjunctură şi îl găsesc în persoana unui traficant de ceai de muşeţel, Jawaharlal Mumbay. Gemenii se nasc din nou, dar Jawaharlal îi ucide şi pleacă în America împreună cu o plăpumăreasă de care era îndrăgostit încă de pe vremea Marii Foamete, când ucisese, tranşase şi mâncase un târgoveţ mustăcios. Copleşită de durere, Khalya cântă şi dansează.


22.30 - Trăsniţi în NATO. Episodul 23.500. Cel mai longeviv sitcom din toate timpurile!


23.00 - În gura mă-liniuţă-sii. Pamflet de revista presei cu Ştefan Bănică jr.


0.00 - Late Night Show. Cu Laura Andreşan şi invitaţii săi. Asistentă permanentă: Mircea Stoian. Subiectul zilei: Centenar! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani şi 100 de tentative de sinucidere!


1.00 - Dan Diaconescu Direct. Serialul Elodia se întoarce.

3.00 - Noaptea petrecăreţilor. Program liber de manele.
 
Datele tehnice
ale revistei
                     click aici...

Tarife publicitate
                     click aici...
 
                                                 © 2008 Revista Luceafarul