Apare cu sprijinul financiar al

  Click aici pentru prima pagina
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Premii

   
Cautare dupa nume autor

TV Planet

        Iorgu Drăghicescu

Stilul Maya
Până la sfârşitul lumii au mai rămas exact 751 de zile, 23 ore şi 42 de minute.
O dată ce Pământul şi Soarele se vor alinia cu centrul galaxiei, adică pe 21.12.2012, înseamnă că vom trece în cea de-a cincea lume, a patra lume sfârşindu-se în 1987; deci acum ne aflăm între două lumi. Acest lucru înseamnă că timpul se scurtează, fapt dovedit de oamenii de ştiinţă care au măsurat rezonanţa Pământului sau pulsul Terrei, rezonanţă care, timp de mii de ani, a fost de 7,83 cicli pe secundă şi care din 1980 a început să crească, acum fiind de 12 cicli pe secundă.
Creşterea rezonanţei face ca 24 de ore de viaţă pe Terra să corespundă, de fapt, cu numai 16 ore reale. Timpul continuă însă să se accelereze până la trecerea în punctul Zero, aceasta însemnând ali­-nierea cu centrul galaxiei, care va avea loc pe 21.12.2012, dată la care calendarul mayaş se termină. Deci, la acea dată, 24 de ore din 1980 vor corespunde cu zero ore, altfel spus, timpul nu va mai exista. Consecinţele acestui fenomen întrec orice putere de imaginaţie. Pământul şi toţi locuitorii lui vor trece în altă dimensiune. Cu toţii vom simţi efectele acestei schimbări, începând cu simptome fizice, cum ar fi migrene, oboseală cronică, crampe musculare, simptome ale gripei, vise intense şi altele. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va suferi o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale, în loc de două, deci, cu alte cuvinte, vom evolua. Oare vom supravieţui acestor modificări de ADN? Dacă nu, acesta înseamnă sfârşitul pentru noi.
Se pare că tot mai multe argumente arată că în acel an ceva inimaginabil se va petrece cu Terra şi cu noi.
Oare să fie adevărat?
Interesant este faptul că, dacă timpul trece tot mai repede, vom afla mai devreme decât ne imaginăm.


Stilul „Garantat 100%”
Prezenţa însăşi a domniilor lor, specialiştii, în platoul emisiunii e un garant al acestei teze: nu se va întâmpla nimic, oameni buni. Omenirea a mai trecut prin astfel de temeri. Dacă vreţi, putem întocmi o listă cu sfârşituri de lume, începând cu anul 1000, când acelaşi spirit milenarist sădea o teamă de nedescris printre locuitorii Europei. De altfel, începând cu 1999, mai precis cu eclipsa de soare care a fost vizibilă şi de la noi, o industrie a apocalipsei pare să fi înflorit. Dacă nu a avut loc pe 11 august, atunci cu siguranţă va fi în 2000 şi tot aşa... până la speculaţiile pe marginea calendarului mayaş. S-a demonstrat destul de clar că, astrologic, e, practic, imposibil să se alinieze planetele, aşa cum se afirmă în folclorul urban. Dacă e nevoie, doamna Magda Stavinschi, directorul Institutului Astronomic al Academiei Române, poate repeta. În ceea ce priveşte temerile privind contragerea timpului, inversarea polilor magnetici ai Pământului şi alte nenorociri care decurg de aici, sperăm că telespectatorii s-au lămurit. Nu e nevoie să fii inginer ca să-ţi dai seama că aceste fenomene nu sunt posibile nici pe hârtie, cu atât mai puţin în realitate! Totodată, domnul Vintilă Mihăilescu a explicat, sociologic şi nu numai, de unde vine această nevoie de sfârşit iminent pe care o are omul contemporan. Desigur, ea e hrănită din plin cu tot felul de cărţi, cu documentare de pe Discvovery şi National Geographic, cu filmele apărute acum la Hollywood. Să nu uităm că e vorba despre o industrie care produce bani din orice, inclusiv din înscenarea fricilor omului de azi. Cu toţii avem nevoie de spectacol. Aşa că vă propun să ascultăm bandul „Garantat 100%” până în ianuarie 2013. Până data viitoare - toate bune.


Stilul românesc
M-au distrus ăştia de la TVR. Auzi, cică nu se întâmplă nimic! Speram să scap măcar de rate. Nu mai pun la socoteală toată lista de imbecili care trebuie să dispară. Toţi idioţii care au dus ţara de râpă, ca şi Popescu de la doi, de când s-a făcut administrator, şi Şefu’ pe care nu-l mai clinteşte nimeni din scaun. Cu toţi ăştia care sunt energetic foarte jos cum rămâne? Nu e corect. Eu, care sunt atât de bun şi mă fac din ce în ce mai bun spiritual, să rămân cu ei pe cap, eu, care nu mai mănânc nimic cu E-uri, nu mai beau Cola, am fost de două ori la Sarmisegetuza şi mi-am măsurat şi chakrele cu ansa... Abia mă obiş­nuisem că timpul oricum nu-mi mai ajunge şi mă ocupam doar de suflet. Nimic material. Fără jo­b-uri suplimentare, fără facturi plătite, fără rezonanţele magnetice ale prietenilor care să mă bruieze. Acum ce mă fac eu cu atâtea restanţe dacă Enel-ul nu se mai desfiinţează?


Dar nu se poate, trebuie să se întâmple ceva, mai ales că toată lumea şi-a făcut planuri pentru Revelionul 2012. Am cumpărat la felinare şi fitile de lampă de nu mai am pe unde să le pun... La soacră-mea în garsonieră deja am depozitat 8 roabe şi 4 kile de potcoave - o să fie mare căutare după! -, la fiică-mea în cameră sunt cutiile pentru porumbeii pe care programasem să-i cresc de la anu’, iar în dormitor stau deja pe un pat de conserve. Mă gândesc să le las mai ieftine atunci, în ianuarie-februarie, dacă n-o fi chiar sfârşitul definitiv, dar nu prea pot, trebuie să-mi scot investiţia pe canistrele cu apă de la ţară. Plus seminţele de ardei şi roşii, că aşa ziceau, că n-o să mai fie fir de vegetaţie. Pusesem deoparte şi cuie, şi sfoară, tacâmuri, două perne mari, pături, că nu ştii dacă îngheaţă sau se încălzeşte global. Păcat de înregistrările video cu familia la mănăstiri şi cu globul pământesc din satelit la care am muncit o lună pentru generaţiile viitoare, care o să supravie­ţuiască. Oricum, arhiva cu „Acess direct” n-o distrug nici mort, că aia e istorie!


...Nu ştiu ce să fac. M-aş duce până la Poescu de la doi, administratorul, să-l întreb ce facem cu planul de Revelion pentru bloc, acum, că nu se mai ţine 2012. Şi ce plan aveam! Poate se răzgândesc totuşi şi se întâmplă ceva, că nu-i frumos să-ţi baţi joc de oameni! Trebuie făcut ceva. O să-i spun fiică-mii să scrie la NASA, în limba engleză, că eu în ei îmi pun toate speranţele. Să vină americanii să ne organizeze, că noi nu suntem în stare să facem nicio brânză cu apocalipsa asta care-i stabilită de atâta timp! Iar dacă România ratează şi momentul ăsta, s-a dus tot: trebuie să trăim mai departe.


Stilul Nostradamus
Din cauza încălzirii apelor mării de către Soare
Peştele din jurul Mării Negre (Negropont)
Va fi pe jumătate prăjit.
Când Rhodos şi Geneva se vor confrunta
cu o lipsă de hrană
La o latitudine de 48 de grade
De capătul Capricornului.
E o uscăciune foarte mare
Peştele din mări, râuri şi lacuri
Va fi ca racul fiert din cauza focului din cer.
Crăpături vor apărea în vârf
Fulgerul va sfărâma stâncile
Trei fără lanţuri unite în jurul celei din mijloc.


Cred că e limpede pentru toată lumea.

 
Datele tehnice
ale revistei
                     click aici...

Tarife publicitate
                     click aici...
 
                                                 © 2008 Revista Luceafarul