Apare cu sprijinul financiar al

  Click aici pentru prima pagina
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Premii

   
Cautare dupa nume autor

L.I.S. la Ora de romănă

        

Vineri, 18 martie, la Colegiul Naţional „Ion Creang㔠a avut loc o „Oră de romān㔠din seria celor realizate de Uniunea Scriitorilor īn colaborare cu diferite licee (program coordonat de Un Cristian din partea USR). Protagonistul a fost poetul Liviu Ioan Stoiciu, īn faţa unei săli de festivităţi aglomerate. Distinsul poet a fost prezentat asistenţei de Horia Gārbea, preşedintele ASB. Gazdă a fost doamna prof. dr. Mihaela Ştefan şi am reīntīlnit cu bucurie īntreaga Catedră de Romānă a liceului, foarte entuziastă. Fotografia e datorată doamnei prof. dr. Loredana Tuchilă, care a fost organizatoarea unei manifestări anterioare similare pentru D.R. Popescu. Un moment emoţionant a fost revederea dintre Liviu Ioan Stoiciu şi diriginta fiului său, tot profesoară de romānă, doamna Carmen Rădulescu. A participat şi dna profesoară Rodica Lăzărescu, autoarea, īntre altele, a unei „vieţi” a lui I. Peltz.


Liviu Ioan Stoiciu, īn mare formă, a fost un excelent orator şi recitator al propriilor versuri, mai ales din recentul volum Pe prag (Editura Cartea Romānească, 2010).


Editura Tracus Arte şi autorul au bucuria să vă invite la lansarea volumului de versuri inedite „pantera sus, pe clavecin” de Horia Gārbea, ce va avea loc, joi 24 martie, ora 13, la sediul USR, „Sala Oglinzilor”. Prezentarea va fi făcută de criticul şi poetul Radu Voinescu, de scriitorul Octavian Soviany şi de editorul cărţii, criticul de teatru Ioan Cristescu. 

 
Datele tehnice
ale revistei
                     click aici...

Tarife publicitate
                     click aici...
 
                                                 © 2008 Revista Luceafarul