Apare cu sprijinul financiar al

  Click aici pentru prima pagina
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Premii

   
Cautare dupa nume autor

Turnirul Poetic de la Balcic

        

Īntre 12 și 16 mai 2015 a avut loc Turnirul de Poezie „Cununa de Lauri de la Balcic”, a cincea ediție a unei manifestări devenite tradiționale pentru Uniunea Scriitorilor.
Două echipe de poeți din filialele uniunii se īntrec īntr-o localitate cu semnificație culturală, īn fața unui juriu care decide o echipă cīștigătoare și un laureat individual al „Cununii de Aur”. Īn acest an, manifestarea a fost realizată cu sprijinul unor parteneri tradiționali: Institutul Cultural Romān și Primăria Sectorului 2 București, cărora li s-a adăugat Consiliul Județean Arad. Au participat echipele filialelor USR din Arad (cīștigătoare a ultimelor trei ediții) și Chișinău. De această dată a īnvins Filiala USR Chișinău, care va organiza următoarea ediție a turnirului. Dintre cei doisprezece poeți participanți, juriul l-a desemnat cīștigător, după trei runde foarte echilibrate, pe Arcadie Suceveanu (Filiala Chișinău).
Premiul de Popularitate, prin votul tuturor celor prezenți, a fost obținut de Andrei Mocuța (Arad). Au susținut recitaluri și laureații edițiilor anterioare. Festivitatea de premiere și un recital de gală al tuturor poeților au avut loc la Castelul Reginei Maria de la Balcic.

 
Datele tehnice
ale revistei
                     click aici...

Tarife publicitate
                     click aici...
 
                                                 © 2008 Revista Luceafarul